Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Marvel- Reeds herplaatst

3102x bekeken, aangeboden sinds 27-09-2019
Kruising tussen Duitse Herder en Hollandse Herdershond
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   7 jaar oud
badge   Kruising tussen Duitse Herder en Hollandse Herdershond
location_on   Goirle, Noord-Brabant (NL)

wallet
   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Hoi ik ben Marvel. Ik ben een actieve en aanhankelijke herder. Ik woon nu in een huis met 2 katten en 2 kleine kinderen waar ik ben opgegroeid. Ik kan de hele dag via een hondenluik naar binnen of naar buiten, in een hok liggen vind ik namelijk helemaal niets. Het allerliefste wil ik de hele dag voor je werken en bij je zijn. Met mijn huidige baasje heb ik veel getraind op een hondenclub, ik ben namelijk ook erg leergierig en wordt graag uitgedaagd. Het leukste vind ik daar mijn speeltje zoeken of andere voorwerpen. Ik vind het erg jammer dat we dit nu al een tijdje niet meer doen, ik vind het heerlijk om 1 op 1 quality time met de baas te hebben en samen te werken. Als ik samen met het gezin wegga of met de uitlaatservice is het allerleukste heel veel rennen, grote stokken meesjouwen of mijn speeltje apporteren of iets soortgelijks. Ik kan heel goed luisteren, maar ben soms ook een beetje eigenwijs. Ik zorg wel altijd dat ik de kindjes in de gaten hou, ik hou mijn gezin echt het liefst bij elkaar bij mij, dit probeer ik door ze te roepen of rondjes om ze heen te rennen. Als we thuis zijn word ik wel even heel erg onrustig als er iemand van het gezin van huis gaat. Als er nog iemand thuis is vind ik dat erg fijn en ga ik weer lekker liggen op mijn plekje, maar als iedereen van huis gaat weet ik even niet wat te doen. Ik vond alleen thuis zijn inmiddels prima, hoewel het nooit leuk is, maar de laatste tijd heb ik er weer steeds meer moeite mee als de baasjes weggaan. Ik heb gemerkt dat mijn baasjes steeds minder tijd voor me hebben, ze moeten steeds weg met de kindjes. De baasjes leiden me altijd als ze weggaan af met wat lekkers in een speeltje of laten me zoeken naar mijn eten, erg leuk en lekker, maar zodra het op is kan ik het toch niet meer laten om even te kijken of ik nog iets kan openen/pakken. Als het uit mijn systeem is (5min.), ga ik op mijn plekje zitten voor het raam waar ik de buurt in de gaten kan houden en rust totdat ze weer terugkomen. Ik ben wel waaks, maar blaf niet snel. Ik ben thuis verder heel rustig. Ik kom wel af en toe een knuffel halen of laat je weten dat ik eruit moet. Mijn baasjes zoeken nu een nieuw huisje voor me, want ze willen graag dat ik mijn energie goed kwijt kan en de aandacht krijg die ik nodig heb. Hiervoor heb ik wel een wensenlijstje en wat dingen die je moet weten: - Ik heb graag een baasje die veel thuis is en veel met me gaat wandelen/werken. - Veel beweegruimte is toch wel een must - Ik kan overweg met heel veel honden, maar sommige honden liggen me niet. Een maatje die ook van rennen houdt zou wellicht een match zijn. - Ik vind katten heel leuk, maar als ik de kans krijg ren ik er ook achteraan. Dit geldt ook voor konijnen. - Ik ben medisch gekeurd voor de hondensport en ik ben helemaal gezond. - Mijn vader heeft een stamboom - Ik heb een chemische castratie gekregen een tijd terug i.v.m. mijn pubergedrag

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Kruising tussen Duitse Herder en Hollandse Herdershond
Groep Kruising
Geslacht Reu
Leeftijd 7 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Nee
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Onbekend
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Onbekend
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Hond krijgt nu te weinig beweging

Helaas hebben we vanwege de benodigde extra zorg en aandacht voor onze kinderen en eigen gezondheid niet genoeg tijd en energie meer om met Marvel (verder) te trainen en hem de aandacht te geven die hij nodig heeft en verdiend.\r\nWe zoeken daarom voor onze hond een goed huis waar hij lekker zichzelf kan zijn en niet te vaak alleen gelaten hoeft te worden, bij voorkeur iemand met ervaring met herders.