Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Moos - Reeds herplaatst

872x bekeken, aangeboden sinds 01-01-2022
Franse Bulldog
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   4 jaar oud
badge   Franse Bulldog
location_on   Rotterdam , Zuid-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 300.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

De enige kans voor Moos is dat hij bij een ervaren eigenaar komt. Een hond erbij zou kunnen helpen omdat hij dat als zekerheid zou kunnen zien. Hier is hij alleen. De herplaatsing bij mij is een flop geweest omdat niet duidelijk was hoe groot zijn trauma, met name met kinderen is. Daardoor is een onveilige situatie ontstaan met veel te veel stress, ook voor Moos. Hij is echt trainbaar maar ik denk dat er altijd angst zal blijven. Hij is gewoon niet gesocialiseerd.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Franse Bulldog
Groep Gezelschapshonden
Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Klein, tot 35cm
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Ja
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Ja
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Reactie op nieuwe onbekende mensen Bang
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Weinig
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  Overig

Moos is bij mij als herplaatser gekomen maar had nooit bij een kind geplaatst mogen worden. Het is een echte Corona pup. Niet gesocialiseerd en zeer angstig. Hij snapt er echt helemaal niks van en heeft zichzelf aangeleerd om te gaan blaffen en happen als hij bang is of onzeker. Onlangs gecastreerd en heeft een aantal problemen verholpen maar angst is erger geworden. Zijn gedrag is te onbetrouwbaar om veilig bij een kind te wonen. Hij is goed trainbaar en in huis ook erg lief. Veel dingen gaan goed en heb in korte tijd veel met hem kunnen bereiken. Goed trainbaar. Alleen te herplaatsen bij een ervaren hondeneigenaar die de tijd en geduld en kennis heeft om hem te trainen. Prikkelarme omgeving. Andere honden en katten geen probleem. Hij heeft twee keer gebeten (waarschuwing maar wel met kracht) in de hand van mijn dochter en het risico is te groot dat hij dit nogmaals doet. Hij loopt lang en heeft een goede conditie (heb hem niet in de zomer meegemaakt want pas 6 weken hier, maar hij hijgt en snurkt niet). Kan zo'n 6 uur alleen zijn, niet in de bench. Bij vorig huis veel in bench gezeten dus is hij wel gewend aan. In de auto in reisbench geen probleem. Vorige maand gecastreerd. Dit is dus géén gezinshond! Bij mij ligt hij wel heerlijk op de bank en knuffelt hij graag. Dus ik denk dat hij best nog een fijn leven kan hebben in een rustige stabiele omgeving en dat gun ik hem van harte want het is een schat. Alleen verschrikkelijk bang,