Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Themba - Reeds herplaatst

2354x bekeken, aangeboden sinds 31-08-2020
American Staffordshire Terrier
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Reu
schedule   5 jaar oud
badge   American Staffordshire Terrier
location_on   Zeewolde, Utrecht (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 150,00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Hallo, Wat leuk dat je komt kijken op mijn profiel. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Themba en ik ben een reu van 1,5 jaar. Mijn geboortedatum is 19-03-2019. Er zijn verschillende reden waarom mijn baasje niet meer voor mij kan zorgen en het enige wat ze wil is dat ik gelukkig ben. In mijn 1ste levensjaar heb ik het 1 en ander meegemaakt en dat heeft mij wel wat verandert in mijn gedrag, waar ik zelf moeite mee heb om mee om te gaan maar met de juiste begeleiding ik wel weer terug verander naar de lekkere luie, enthousiaste, lompe lobbes met een tikkeltje eigenwijsheid. Ik heb met mijn achterpoot vastgezeten in de bench, mijn baasje heeft me gelukkig snel geholpen.... Ik dacht ik ga eens kijken wat voor dieren dit zijn en toen ik mijn hoofd door het hek deed zag ik schapen maar werd ik tegelijktijd geelektrocuteerd. Ik ben toen heel bang geworden en moest hevig huilen.... Dit jaar januari 2020 was mijn baasje geopereerd aan haar ben, en ging mijn tante mee wandelen om even mijn energie kwijt te raken. Ik zag alleen wat aan de overkant van het fietspad en draaide mij om, alleen had ik niet de scooter gezien die heel hard kwam aanrijden. De scooter is met volle vaart tegen mijn hoofd aangereden. Ik raakte in shock, werd boos (grommen) en rende een paar meter weg van mijn baasje. Gelukkig heeft ze me kunnen terughalen, maar ik had flinke schade opgelopen. Kies verwijdert, gat in mijn lip en een gebroken onderkant. Ik heb een plaat in mijn bek gekregen en ben helemaal hersteld van mijn verwondingen. Helaas heb ik wel verlatingsangst gekregen. Als ik weet dat ik naar bed ga lukt dat prima. Als ik in mijn bench moet en baasje is bijv boven of er komt visite raak ik helemaal van slag. Mijn baasje zal verder informatie nog wel geven als je meer wilt weten. Voor de rest ben ik lief, aanhankelijk, lomp en heb soms bananen in mijn oren en die komen eruit als ik daar zin in heb. Mijn baasje vind het ook nog steeds heel schattig dat ik altijd plat op mijn kont ga zitten dit deed ik al als pup zijnde. Wat een verhaal he over mij, maar ik hoop dat je het nieuwe baasje voor mij wordt die mij kan begeleiden in mijn verlatingsangst, maar ook mij lekker laten lopen en luieren in de zon als ik dat wil. En waar ik als enige dier in huis be.n Helaas met alles wat mijn baasje geprobeert heeft lukt het niet meer en ook omdat ik nog een ietse jongere pup in huis heb waarvan we allebei overprikkeld raken naar en van elkaar. Wordt jij mijn nieuwe baasje..... Voorkeur graag bekendheid met het raar en om weten te gaan met verlatingsangst. Mensen die werken en weinig thuis zijn hoeven niet te reageren. Ook mensen die al een andere dier in huis hebben hoeven niet te reageren.

  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Allemansvriend

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras American Staffordshire Terrier
Groep Terriers
Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Nee
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen

De reden waarom ik Themba weg moet doen is omdat hij verlatingsangst heeft gekregen, en in zijn 1ste levensjaar best wat traumatische gebeurtenissen zijn geweest. Ik heb alles geprobeerd en geconsulteerd met gedragstherapeut, maar het is voor Themba niet meer het mogelijk om in deze leefomgeving te wonen ook dat hij overprikkeld raakt van mijn andere hond. Meer uitleg bij persoonlijk bericht en/of bij kennismaking.