Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Kees- Reeds herplaatst

735x bekeken, aangeboden sinds 17-04-2022
Europees Korthaar
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Kater
schedule   14 jaar oud
badge   Europees Korthaar
location_on   Kloetinge, Zeeland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 25.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

We zoeken voor kees een thuis waar hij lekker naar buiten kan en waar het rustig is. Hij houdt niet van honden, kleine kinderen kijkt hij niet naar om als ze op visite komen. Hij is een allemansvriend en kwijlt bij het knuffelen.

  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Allemansvriend
  Sociaal

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Kater
Leeftijd 14 jaar
Vacht Kortharig
Gecastreerd Ja
Gevaccineerd Nee
Eerste eigenaar Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Onbekend
Kan goed overweg met kleine kinderen Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Mag niet mee naar een verzorgingshuis

Heeft eind april een nieuw thuis nodig - baasje gaat naar het verzorgingstehuis - we vragen geen vergoeding, we moesten echter die keuze aanvinken. Keesje is misschien wel één van de liefste katers die ik ooit heb gezien. Hij is snel tevreden en zijn motor bestaat uit zoveel decibels dat het echt niet kan missen wanneer hij het naar zijn zin heeft. Hij ligt heel graag tegen je aan of op je. Natuurlijk hoort daar de bijbehorende hoofdmassage bij wat door meneer met genoegen in ontvangst wordt genomen. Hij geniet daar zo van dat hij spontaan gaat kwijlen. Hij is ook lief voor visite. Er kan niemand op bezoek komen of hij klimt op schoot om aandacht. Zijn vacht is heerlijk zacht en glanzend, hij is donkerder van kleur dan de meeste cyperse katten en dat geeft hem eigenlijk een bijzondere look. Hij heeft een echte stoere mannen blik, maar zijn karakter is zo lief. Kees heeft een vast routine waaronder dat hij savonds een half blikje gourmet krijgt, genaamd 'pannetje'. Als je nog maar roept: 'Kees, je pannetje', staat hij op en komt hij heel parmant aanlopen. Kees is enig kat in huis en heeft een aantal tuinen in de wijk tot zijn territorium gemaakt. Hij struint dan ook graag buiten maar komt ook graag zijn mens gezelschap te houden. Kees is het ideale huisgenootje maar zijn oude mens moet verhuizen naar een verzorgingstehuis en daar mag hij niet mee naar toe. Met veel pijn in het hart zoeken wij voor Kees het allerbeste thuis waar hij de laatste jaren nog veel liefde mag krijgen en lekker naar buiten kan gaan. Keesje gaat mij enorm aan het hart en bij voorkeur zoeken we: - een rustig thuis zonder hond of andere kat, Hebt u interesse in een kennismaking met deze superlieve aanhankelijke heer?