Soraya - Reeds herplaatst

3245x bekeken, aangeboden sinds 10-10-2019
Kruising tussen American Staffordshire Terrier en Engelse Pointer
Gemarkeerd als favoriet: 1
Aantal reacties: 0 van
Match alert uitgeschakeld voor gasten

   Teef
   6 jaar oud
   Kruising tussen American Staffordshire Terrier en Engelse Pointer
   Bussum, Noord-Holland (NL)

   Gevraagde vergoeding € 100,00 (excl. € 8.99 bemiddelingskosten)

   Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Soraya komt uit Spanje en haar ras is onbekend. Ze is lief voor iedereen, vindt alles en iedereen leuk en is heel enthousiast. Daarin maakt Soraya alleen geen onderscheid en zijn kleine kinderen of oudere mensen dus niet echt een goede match vanwege haar speelsheid. Ik heb 2 cursussen met haar gevolgd bij hondenschool de Gabber in Amsterdam. Ze is een hele slimme en intelligente hond. Ze kent veel commando's en is erg leergierig. Ze is een actieve en atletisch gebouwde hond en wil daarom graag meerdere keren op een dag een goede wandeling maken met genoeg losloop mogelijkheden. Liefst met andere honden erbij! Ook is ze een gevoelige hond. Haar gedrag weerspiegelt precies de sfeer van haar omgeving.

Soraya moet een baasje hebben die rustig en stabiel is. Ze is snel afgeleid, gevoelig voor prikkels en geluiden. Zij moet eigenlijk in een rustige omgeving wonen. De nieuwe eigenaar moet ervaring hebben met honden en moet de hondentaal kennen. Als hier goed mee wordt omgegaan zal Soraya zelf ook rustiger worden en is zij een super trouwe vriendin.

  Sportief
  Eigenwijs
  Aanhankelijk
  Jachtpassie
  Speels
  Allemansvriend
  Waaks

Item Price
Ras Kruising tussen American Staffordshire Terrier en Engelse Pointer
Groep
Geslacht Teef
Leeftijd 6 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Nee
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Nee
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Reactie op nieuwe onbekende mensen Onbekend
Kan mee in de auto Ja
Zindelijk Ja
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Onbekend
Lijn trekkracht Hard
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen

        

  Gezinsuitbreiding
  Overig

Mijn vriend en ik houden ontzettend veel van haar. Op het moment ben ik in verwachting van mijn eerste kindje. Soraya is geen hond die met kleine kindjes/babytjes kan. Naast dat Soraya super lief, slim is en ook nog eens knap vraagt ze wel wat meer tijd. Ze is ontzettend enthousiast en hapt en springt uit blijdschap. Ze is bijna 3 nu en kampt met wat stress uit haar verleden. Ze vindt het moeilijk om haar eigen grenzen te bepalen en heeft iemand nodig die haar structuur en zekerheid kan geven. We hebben thuis ook nog Kaya, een Engelse stafford, uit het asiel, zij is inmiddels 8 jaar. Ze gaan heel goed samen, maar het is teveel voor ons. Vooral voor mij, ik merk dat mijn stressniveau stijgt en ik heel veel spanning heb vanwege de komst van ons kindje en de aandacht die Soraya nodig heeft en verdiend. Vandaar zoeken we, met pijn in onze harten, een nieuw baasje voor Soraya. We zoeken iemand die niet bang is voor een uitdaging, geen kleine kinderen heeft, tijd en ruimte heeft, maar zeker ook verstand en kennis van honden. Iemand die Soraya kan begeleiden, triggeren, mentaal kan uitdagen en een stabiele factor voor haar kan zijn. Iemand waar ze voor altijd kan blijven, ze is echt een hele lieve hond. Ik vraag vergoeding omdat ik wil dat zij bij iemand komt die echt voor haar gaat.