Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Socrates roepnaam Sokkie- Reeds herplaatst

3230x bekeken, aangeboden sinds 12-01-2017
Europees Korthaar
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Geslacht: Poes
schedule   Geboortedatum: 29-08-2009 (14 jaar oud)
badge   Ras: Europees Korthaar
location_on   's-Gravenhage, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Kosteloos aangeboden door eigenaar (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Zou jij onze Sok weer gelukkig kunnen maken en haar de poes kunnen laten zijn die ze verdient. Het zou ons, maar ook onze andere kat een groot plezier doen. Kijk door haar gevoeligheden heen en je zult een schitterende kat zien die nog dicht bij de natuur staat en het echte eigenwijze katten karakter heeft zoals dat hoort bij een kat. Geef haar wel de tijd want vertrouwen moet gewonnen worden.

  Gehoorzaam
  Nerveus
  Stress gevoelig

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Europees Korthaar
Groep Kortharige
Geslacht Poes
Leeftijd 14 jaar
Vacht Kortharig
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Is bang voor de dierenarts Ja
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met andere katten zijn Nee
Kan makkelijk met honden zijn Nee
Kan goed overweg met kleine kinderen Nee
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee
Cattery Onbekend


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een boerderij
  Nieuwe eigenaar heeft kinderen jonger dan 3 jaar
  Nieuwe eigenaar heeft geen kinderen of ouder dan 3 jaar

        

  Kan niet goed overweg met andere huisdieren
  Gezinsuitbreiding

Voor onze poes Sokkie zijn wij op zoek naar een nieuw, liefdevol, maar rustig huisje. We hebben Sokkie gekregen een paar weken na haar geboorte. Sokkie bleek direct al een schitterende poes, maar wel een met een echt poezen karakter. Zeer eigenzinnig, enigszins op zichzelf en zeer nieuwschierige en gevoelig. Sokkie huist graag op een warm plekje waar zij kan liggen en de ruimte om zich heen op kan nemen. Een hoekje van de bank, een zachte stoel of een volle wasmand stelt haar volledig tevreden. Toch is ze zeker ook nieuwschierig en kijkt graag verder. Ze kan bij ons alleen op het balkon maar wil ook regelmatig even in de portiek kijken. Mogelijk zou ze het buiten ook leuk kunnen vinden maar met alleen binnen verblijf kan zij tevreden zijn. Ook is het een poes die graag zelf bepaald wanneer zij contact heeft. Als er een klik is zal ze je regelmatig opzoeken voor kopjes of om even aan je arm of hand te likken om te laten weten dat ze op je gesteld is. Sokkie zoekt een huisje zonder lawaai van kinderen en andere dieren. Een werkende baas die alleen in de avonden thuis is , is voor Sok geen enkel probleem. Ze zal je dan wel bij de deur opwachten bij binnenkomst om te laten weten dat ze t fijn vind dat je er weer bent. Sokkie is een zeer gevoelige poes en dat is dan ook tevens de reden dat we voor haar opzoek moeten naar een nieuw thuis. Afgelopen zomer hebben we ons huis opgeknapt en al het lawaai en de rommel die dat met zich meebracht heeft ervoor gezorgd dat onze katten niet meer samen kunnen leven. Sokkie leeft vanaf september op de eetkamerstoelen onder de tafel en durft hier alleen onderuit te komen als onze andere kat slaapt of in een andere ruimte is. Samen eten durft ze niet meer en ook op de kattenbak of drinken doet ze alleen als er geen gevaar van de andere kat dreigt. Zodra zij hem ziet verstopt ze zich, begint te grommen en regelmatig mond dit uit in een gevecht. We hebben verschillende dingen geprobeerd maar met zeer matig resultaat. Aangezien Sokkie nog vele jaren mee kan, verdient zij het niet die jaren zo door te moeten brengen. Nu wij ook nog over een half jaar een kindje verwachten wat wederom lawaai, drukte en rommel met zich mee brengt, weten we dat we Sokkie een beter leven moeten gunnen bij iemand die haar rust, ruimte en op haar verzoek, liefde kan geven. Kunt u haar dit plekje geven.....