Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Bucca - Reeds herplaatst

902x bekeken, aangeboden sinds 10-04-2022
Onbekend
favoriteGemarkeerd als favoriet: 1
chatAantal reacties: 2 van 15
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   5 jaar oud
badge   Onbekend
location_on   Lisse, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 175.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Bucca, spreek je uit als Boeka, is een 3,5-jarige kruising uit Sint-Maarten. Wij hebben Bucca 2 jaar geleden geadopteerd uit de Caribbean toen we daar zelf voor stage hebben gewoond. Ze heeft daar ongeveer een jaartje in de opvang gezeten voordat ze bij ons is gekomen. Bucca is een onwijs vrolijke en aanhankelijke hond. Elke keer als je thuiskomt, is het een feestje en word je met volle enthousiasme begroet. Ze vindt het heerlijk om te spelen met touwen, achter de bal aan te rennen of trucjes te doen. Deze leert ze onwijs snel en ze kan er ook heel veel! Daarnaast speelt ze graag met andere honden buiten, houdt ze van zwemmen en is ze heel sociaal. Bucca is in huis netjes opgevoed en kan ook heel goed de hele dag slapen en alleen zijn. Ze vindt nieuwe mensen af en toe wat spannend, maar went snel. Haar eerste reactie op nieuwe mensen kan wat waaksheid in haar naar boven halen, maar als ze weet dat het goed zit, ontvangt ze iedereen kwispelend. Ze is volledig op mensen gericht en je kunt dan ook heel veel met haar bereiken. Ze wil echt heel graag voor je werken, maar vindt een avond samen op de bank net zo gezellig. Ze vindt katten heel spannend en gaat daar als reactie achteraan, vooral als ze wegrennen is dat extra spannend. Met andere honden is ze gewend om te zijn in huis, maar het liefst gunnen we Bucca een huisje waar ze alle aandacht voor zichzelf heeft. Bucca kan namelijk best een beetje dominant zijn en ze houdt graag de controle. Als er een andere hond in huis is, is ze sneller moe en pakt ze minder haar rust. Daarom gunnen we haar een plekje waar ze het enige huisdier is. Ze kan met kinderen en vindt het fantastisch als ze met haar spelen. Bucca is altijd gezond geweest, gevaccineerd, ontwormd en haar gebit is netjes onderhouden. Ze heeft geen speciaal dieet nodig. Alleen niet al te koud drinkwater, als ze dan te snel drinkt wil het nog wel eens naar boven komen. Bucca is netjes op gewicht en wordt niet snel dik. Je kunt haar makkelijk verwennen met dentasticks, snoepjes en botjes zonder dat je je zorgen hoeft te maken om een te dikke hond.

  Sportief
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Jachtpassie
  Speels
  Waaks

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Onbekend
Geslacht Teef
Leeftijd 5 jaar
Kort/langharig Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Ja
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Ja
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Nee
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Onbekend
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Minimaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Nee
Gebruikt medicijnen Nee


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Geen

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Nieuwe baan, daardoor weinig tijd
  Hond krijgt nu te weinig beweging

De reden dat wij tot ons verdriet Bucca moeten herplaatsen heeft volledig te maken met tijdgebrek. Onze banen zijn door de jaren heen veel drukker geworden dan we hadden verwacht en hoewel we het hebben geprobeerd met de hondenopvang, wat ze overigens heel leuk vindt, merken wij dat we het niet meer rond krijgen. Bucca is zo lief en enthousiast en verdient een baasje die meer met haar kan doen en haar nog fantastische jaren kan geven. Nu ze nog jong is, we krijgen met wandelen nog vaak de opmerking dat we een lieve puppy hebben, willen we haar een nieuw, enthousiast baasje geven, zodat ze zich nog meer kan ontwikkelen. We zijn dan ook echt alleen op zoek naar een baasje die echt dingen met haar gaat ondernemen. Bucca kan ook makkelijk mee naar winkels, terrassen en drukke plekken.