Melding verstuurd Nu
Bedankt, je melding is zojuist met succes verzonden.
Statusupdate aangevraagd Nu
Je statusupdate is zojuist aangevraagd. Herlaad pagina...

Charlie - Reeds herplaatst

4549x bekeken, aangeboden sinds 28-02-2022
Labrador Retriever
favoriteGemarkeerd als favoriet: 8
Match alert uitgeschakeld voor gasten

demography   Teef
schedule   3 jaar oud
badge   Labrador Retriever
location_on   Delft, Zuid-Holland (NL)

wallet
   Gevraagde vergoeding € 300.00 (excl. € 9.49 bemiddelingskosten)

sms    Wil je vaker reageren? Maak dan gebruik van onze voordeelbundels

Charlie is een hele lieve, onderdanige, ondeugende, speelse, knuffelige, slimme, grappige, trouwe, sociale en enthousiaste hond. Er zit geen kwaad in haar. Ze vindt alles en iedereen leuk. Charlie is het gewend om met een andere hond te zijn, we plaatsen haar dus ook het liefst waar al een hond is. Charlie is geen sloper en kan alleen zijn (met een andere hond). We weten niet hoe ze het doet als ze helemaal alleen is. Charlie luistert goed en kent de basiscommando's. Loslopen kan ze in losloopgebieden, bos, strand etc. Op drukke plekken of in wijken loopt ze niet los bij ons. Ze zal wel altijd andere honden op zoeken. Daarnaast is ze een waterrat, ze springt overal in. Dit is ons niet gelukt om af te leren, dus dat is iets om rekening mee te houden. Charlie is het gewend om auto te rijden. Helaas heeft ze wel last van allergie

  Sportief
  Aanhankelijk
  Gehoorzaam
  Speels
  Allemansvriend
  Lui

Voor sommige kenmerken zoals waakzaamheid, traplopen en beheerst basiscommando's (afhankelijk van het type huisdier) kan de term 'Onbekend' worden vermeld, dit omdat we deze opties recentelijk hebben toegevoegd aan ons systeem om nog een completer beeld van het huisdier te krijgen.

Item Price
Ras Labrador Retriever
Groep Retrievers, Spaniels en Waterhonden
Geslacht Teef
Leeftijd 3 jaar
Vacht Kortharig
Hoogte Middel, 35-70cm
Gesteriliseerd Nee
Gevaccineerd Ja
Eerste eigenaar Ja
Heeft een (puppy) training gehad Nee
Is bang voor de dierenarts Nee
Heeft een handicap Nee
Gechipt Ja
Stamboom Nee
Paspoort Ja
Kan makkelijk alleen thuis zijn Ja
Kan makkelijk met katten zijn Onbekend
Kan makkelijk met andere honden zijn Ja
Kan goed overweg met kleine kinderen Ja
Reactie op nieuwe onbekende mensen Vriendelijk
Kan mee in de auto Ja
Waakzaamheid Onbekend
Zindelijk Ja
Traplopen Onbekend
Kan buiten loslopen Ja
Verharen van de vacht Normaal
Lijn trekkracht Normaal
Beheerst basis commando's Onbekend
Heeft baknijd Nee
Gebruikt speciaal voer Ja
Wat voor voer Anti allergie voeding
Gebruikt medicijnen Ja
Wat voor medicijnen Anti jeuk medicijnen


Noodzakelijk voor herplaatsing
  Nieuwe eigenaar woont in een woonhuis / appartement met tuin

        

  Kan er niet meer voor zorgen
  Gezinsuitbreiding
  De hond is te duur
  Hond krijgt nu te weinig beweging

Charlie is een hele lieve, onderdanige, ondeugende, speelse, knuffelige, slimme, grappige, trouwe, sociale en enthousiaste hond. Er zit geen kwaad in haar. Ze vindt alles en iedereen leuk. Charlie is het gewend om met een andere hond te zijn, we plaatsen haar dus ook het liefst waar al een hond is. Charlie is geen sloper en kan alleen zijn (met een andere hond). We weten niet hoe ze het doet als ze helemaal alleen is. Charlie luistert goed en kent de basiscommando's. Loslopen kan ze in losloopgebieden, bos, strand etc. Op drukke plekken of in wijken loopt ze niet los bij ons. Ze zal wel altijd andere honden op zoeken. Daarnaast is ze een waterrat, ze springt overal in. Dit is ons niet gelukt om af te leren, dus dat is iets om rekening mee te houden. Charlie is het gewend om auto te rijden. Helaas heeft ze wel last van allergieën. Oa een voedselallergie die onder controle is dmv speciale voeding. Maar ze blijft niet klachtenvrij (jeuk en oorontstekingen) wat wijst op nog een andere (omgevings)allergie. Deze moet nog uitgezocht worden dmv een bloedtest en daarna immuuntherapie. Ze kan er helemaal vanaf komen, maar daar moet wel in geïnvesteerd worden de eerste tijd. Een verzekering is aan te raden. Ook moet ze nog gestiraliseerd worden. Voor de rest is ze fysiek gezond. Helaas is dit èèn van de redenen waarom we haar weg moeten doen. Wij zijn in verwachting van ons eerste kind en hebben straks niet meer de financiën om haar de zorg te geven die ze nodig heeft. Het heeft absoluut niks met haar gedrag te maken. We zoeken dus iemand die hier de financiële ruimte voor heeft en dit voor haar over heeft. Je krijgt er een hoop liefde voor terug! Ik hoop dat iemand zijn of haar hart kan openen voor deze schat, we zien graag de reacties tegemoet.